Sponsorprojecten

Kwant’s 5 is sinds 2008 bezig met een aantal sponsorringen van goede doelen en sport en cultuur zaken. Zo dragen wij per cursist een bedrag af aan deze doelen.

2013

Jamaica kleuterschool

Op ons laatste project in 2013 dat we gesponsord hebben zijn we zeer trots. Naar aanleiding van een vakantie op Jamaica hebben we besloten om daar een kleuterschool te gaan sponsoren. De jeugd heeft namelijk de toekomst en in dit derde wereld land zijn ze erg afhankelijk van sponsors. Een van de hostessen van Arke vertelde ons dat zij van hun eigen geld drie kleuterscholen onderhouden, zodat hier de kinderen uit de buurt les kunnen krijgen. Na een kleuterschool te hebben bezocht - zie foto’s hieronder - waren we diep onder de indruk en hebben we besloten dat we dit jaar hier ons sponsorgeld aan zouden besteden.
In gesprek met de hostess werd ons al snel duidelijk dat op één van de drie kleuterscholen geen toiletten aanwezig waren. Onze beslissing was snel daarna genomen. We hebben geld gedoneerd en na de zomer zijn de toiletten gebouwd. Hieronder kunt u het resultaat zien. Wij hopen dat we op deze manier weer wat hebben bijgedragen aan het welzijn van mensen en zullen ook de komende jaren weer proberen projecten te blijven ondersteunen. Mocht u ideeën hebben bent u altijd welkom deze aan te dragen en zullen we kijken of we hiermee aan de slag kunnen.
2013

Evergreens

In 2013 hebben het Gemengd koor ”Evergreens” gesponsord door geld te doneren voor een aanhangwagen waarin de apparatuur vervoerd kan worden.
2011

Badminton Club Sneek

In 2011 en 2012 hebben we tevens alle wedstrijdteams van Badminton Club Sneek (http://www.bcsneek.nl/) voorzien van trainingspakken.
2011

Stedelijk Muziekkorps Sneek

Vanaf 2011 zijn we sponsor geworden van het Stedelijk Muziekkorps Sneek. Wij dragen dit korps een warm hart toe, muziek kan namelijk een hoop genezen en vreugde brengen in het leven. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Dhr. Hugo Visser of Henk van de Brug en zijn met toestemming geplaatst van Public Relations Stedelijk Muziekkorps Sneek.
2009

Veilig Verkeer Nederland, de Cliniclowns en Kankerbestrijding

In 2009 en 2010 hebben we geld gedoneerd aan Veilig Verkeer Nederland, de Cliniclowns en Kankerbestrijding.
2008

Nederlandse Brandwondenstichting

In 2008 hebben we €1.125,00 euro geschonken aan de Nederlandse Brandwondenstichting.
© 2020 Kwant's 5 EHBO en BHV Opleidingen en herhalingscurssusen
Website door Prozizero